четвер, 25 травня 2017 р.

Тобі вклоняюся, жіноча доле...

Пообідню недільну пору зустріло Кримне грозовим дощем. Затягнулось хмарами небо, важкі краплі впали на спраглу до вологи землю. Стемніло і здалося, що надходить вечір. Та це не завадило кримненчанам зібратися в будинку культури на  святковий концерт, присвячений Дню Матері. Серед звичайних селянських буднів, поміж важкої хліборобської праці, так хочеться людині свята. Про це і дбають працівники культурної установи села. Бо ж так важливо, не приспати в душі оту іскру духовності, і  пам'ятати, перш за все, про істинне призначення людини на землі - материнство, батьківство, продовження роду. Спільними зусиллями захід провели працівники будинку культури, бібліотеки та школи. Щирі слова перепліталися з музичними вітаннями. Вкотре порадував своїм співом фольклорний колектив "Крименя". Відчути перевагу "живої музики" допоміг чоловічий вокально-інструментальний ансамбль в складі Олександра та Петра Киців, Віктора Оксенюка та Павла Власова. Приємним доповненням концерту став виступ нашого місцевого поета, гостя із Дубечного - Миколи Курилюка. 


Микола Пимонович прочитав вірші-посвяти всім матерям землі, розвеселив присутніх гумористичними творами і подарував сільській бібліотеці три свої поетичні збірки.



Люди розходились по домівках з приємними враженнями і відчуттям свята в душі. А для нас це найголовніше - знати, що недаремна наша праця.  Людина в пориві щирих почуттів - беззбройна і справжня. Усмішка чи сльози наших глядачів - це могутній стимул старанно працювати і надалі.

Немає коментарів:

Дописати коментар