четвер, 17 серпня 2017 р.

Немає кращої землі, ніж та, що зветься рідним краєм

9 серпня, в день пам'яті цілителя Пантелеймона, Кримне нагадувало невелике містечко. Центральна вулиця повнилася людьми до самісінького вечора. Діти брали участь у різноманітних розвагах, гуляли з казковими героями, куштували смаколики і обов'язково хотіли, щоб мама пострибала з ними на батуті. Одним словом - Кримне святкувало День села! Святкова програма розпочалась з Богослужіння в Свято-Михайлівському храмі. Пізніше футбольні команди Кримного, Любохин і Дубечного позмагалися за першість. Потішила розважальна програма для дітей. Батьки не пошкодували коштів, щоб діти могли насолодитися незвичайними для села розвагами - надувною гіркою, катанням на маленьких авто та мотоциклах, аква-артом (розмальовування обличчя водяними фарбами). І, звичайно ж, в небо злетіла не одна повітряна кулька з гелієм, на заміну якій мами були змушені негайно купувати ще одну, щоправда вже звичайну, яку легко втримати в руках. 

Наступним пунктом був святковий концерт, підготовлений будинком культури та за підтримки благодійного фонду Степана Івахіва. В черговий раз порадував кримненчан гурт "Медіатор". Сучасні пісні у виконанні талановитих хлопців подарували море позитивних емоцій.

























Не менше захоплення  викликав виступ заслуженого артиста України - Адама Горбатюка, який відвідав Кримне завдяки спонсорській підтримці фонду "Патріоти Волині". 


Закінчилось свято масовими гуляннями та дискотекою біля будинку культури. 

Немає коментарів:

Дописати коментар